УКР РУС

Ставки майже на 120 тисяч євро на два матчі – чемпіонату U-19 та Першої ліги

9 листопада 2016 Читать на русском

"Футбол 24" прослідкував за ставками на матчі чемпіонату України U-19 та Першої ліги.

На матч команд U-19 між "Ворсклою" та "Скалою" Стрий (4:0) було поставлено близько 30 тисяч євро на результат матчу. Більшість цієї суми була поставлена на господарів вже після того, як полтавці повели у рахунку на 5-й хвилині.

У Першій лізі на матч "Суми" – "Арсенал" загалом було поставлено 90 тисяч євро. Ще вчора коефіцієнт на перемогу гостей в середньому складав 2,4. Але до початку матчу на їхню перемогу було поставлено близько 25 тисяч євро (зокрема, одна ставка була відразу на 3 тисячі), і коефіцієнт на перемогу "Арсенала" "просів", на початок гри коливаючись в межах 1,5-1,7.

Перший тайм завершився нічиєю 0:0, але ставки на перемогу гостей продовжувались під час перерви та на початку другої 45-хвилинки. А на 59-й хвилині, прямо перед голом "канонірів" складали близько 50 тисяч євро. Ставки на нічию та перемогу господарів не перевищували 1-2 тисяч євро.

Суми ставок на гостей росли після того, як рахунок став 0:1, але через кілька хвилин забили... "Суми". Але це майже не вплинуло на потік ставок. Лише на 70-й хвилині, коли в складі "Арсенала" відбулось вилучення, вони суттєво зменшились. До того ж, на 86-й хвилин гості заробили ще одне вилучення. А матч так і завершився 1:1. Загалом на результат матчу було поставлено майже 70 тисяч євро, з яких майже все – на перемогу "Арсенала". Близько 20 тисяч було поставлено на тотали в матчі, проте вони розподілились рівномірно.

Інформація по ставках: betfair, oddsportal.