УКР РУС

Статистика збірної України після матчу з Фінляндією: матчі, голи, гравці (Інфографіка)

13 листопада 2016 Читать на русском

"Футбол 24" представляє оновлену статистику національної збірної України після 4 туру відбіркового раунду до фінальної частини ЧС-2018.

Після перемоги національної збірної України в матчі з командою Фінляндії (огляд матчу), статистика нашої команди зазнала змін, із якими "Футбол 24" пропонує ознайомитися у вигляді інфографіки.

Отже, станом на 13 листопада 2016 року, збірна України взяла участь у 236 офіційних матчах. Команді під керівництвом Андрія Шевченка знову вдалося уникнути поразки, натомість була здобута 106-а перемога.

Збірна Україна додала один гол до свого активу, збільшивши їх загальну кількість до позначки в 326 м'ячів. Влучний постріл Артема Кравця на 25-й хвилині став 40-м голом, який було забито у проміжку між 16-ю і 30-ю хвилинами матчу.

Статистика пропущених м'ячів, на щастя, після матчу з Фінляндією залишилася незмінною.

Так само, не додалося голів у топовій п'ятірці наших бомбардирів. Серед них участь у матчі взяли Коноплянка та Ярмоленко, проте не забивали.

Кількість зіграних матчів за збірну у п'ятірці гвардійців змінилася лише в Руслана Ротаня, який продовжує свої виступи за збірну. Він вийшов на заміну в другому таймі і взяв участь у 91-у матчі в футболці національної збірної України.

Україна – Фінляндія. Переможне завершення року. Наші оцінки

Нелегка перемога в "атмосферній" Одесі. Перші підсумки матчу Україна – Фінляндія

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях