УКР РУС

Статистика збірної України: матчі, голи, гравці (Інфографіка)

10 жовтня 2016 Читать на русском

"Футбол 24" представляє оновлену статистику національної збірної України після 3 туру відбіркового раунду до фінальної частини ЧС-2018.

Після зустрічей національної збірної України з командами Туреччини (огляд матчу) і Косово (огляд матчу), статистика нашої команди зазнала змін, із якими "Футбол 24" пропонує ознайомитися у вигляді інфографіки.

Отже, станом на 10 жовтня 2016 року, збірна Україна взяла участь у 235 офіційних матчах. Матчі 2-го і 3-го турів відбору до ЧС-2018 команда Андрія Шевченка провела без поразок. Натомість, нічия з Туреччиною стала 67-ю, а впевнена перемога в матчі з Косово – 105-ю в активі нашої збірної.

Збірна України може похвалитися 325 голами у ворота суперників, додавши 5 голів у поєдинках з Туреччиною і Косово.

На жаль, не обійшлося без пропущених м'ячів. 2 голи збірної Туреччини у ворота Андрія Пятова збільшили їх загальну кількість до 231.

Після 2-х поєдинків свій гольовий доробок збільшив Андрій Ярмоленко. Вінгер збірної України поступово наближається до бомбардирського досягнення Андрія Шевченка і має наразі 28 голів у матчах в складі національної команди.

Непохитними залишаються позиції головного ветерана збірної України Анатолія Тимощука (144 матчі). А серед топової 5-ки гвардійців кількість зіграних матчів за збірну змінилася лише в Руслана Ротаня. Він вийшов на заміну в матчі з Косово, забив гол, і зіграв 90-й матч у футболці національної збірної України.

Перемога імені Шевченка. Перші висновки із матчу Україна – Косово

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях