УКР РУС

Стартувала фотовиставка "Підтримай український футбол!"

28 вересня 2016 Читать на русском

28 вересня в інформаційному агенстві УКРІНФОРМ відбулась прес-конференція, присвячена відкриттю фотовиставки "Підтримай український футбол!". Організаторами заходу виступили ТМ "Parimatch" та Федерація футболу України.

У зустрічі взяли участь представник ТМ "Parimatch" Вадим Місюра, прес-секретар ФФУ Олександр Гливинський, генеральний директор УКРІНФОРМ Олександр Харченко та керівник прес-служби УКРІНФОРМ Сергій Сай-Боднар.

Присутні могли першими побачити кращі фотороботи, які упродовж конкурсу надійшли на сайт та в соцмережі ТМ "Parimatch" і ФФУ, а також поставити запитання учасникам зустрічі.

ТМ "Parimatch" спільно з Федерацією футболу України дали можливість вболівальникам проявити свій патріотизм та підтримку гравцям Збірної. "Звичайно, всі фото, що надійшли, не можливо було б вмістити в цій залі, - прокоментував представник ТМ "Parimatch" Вадим Місюра, - але найкращі з них сьогодні тут".

Прес-секретар ФФУ Олександр Гливинський поділився подробицями співпраці: "Ми з радістю підтримали цю ініціативу ТМ "Parimatch", адже зараз нашій збірній дуже важлива підтримка вболівальників. Фото завжди несуть в собі сильну енергетику і нам приємно відчувати віру українців в нашу збірну. На сторінці ФФУ у соцмережах можна буде побачити більше робіт і навіть ті, які не були представлені сьогодні тут".

Генеральний директор УКРІНФОРМ Олександр Харченко також додав: "Фотографії можуть змінювати навіть хід історії. Це потужний засіб, тому я вважаю, що фотовиставка "Підтримай український футбол!" має доволі конструктивну тему. Впевнений, що віра фанатів допоможе гравцям вийти на вищий рівень гри".

Нагадаємо, що виставка буде відкритою для відвідувачів упродовж двох тижнів, у приміщенні інформаційного агентства УКРІНФОРМ. По її закінченню гравці Національної збірної України з футболу оберуть кращі фото, автори яких отримають подарунки від ТМ "Parimatch" та Федерації футболу України.