УКР РУС

Стало відомо, чому "Борусія" Д викинула Обамеянга з заявки перед стартом матчу зі "Спортінгом"

3 листопада 2016 Читать на русском

Зірковий форвард "Борусії" Д неочікувано випав з заявки команди перед матчем 4 туру групового раунду Ліги чемпіонів проти "Спортінга".

Несподіване рішення тренерського штабу "Борусії" Д викликало резонанс, адже нападник не мав проблем зі здоров'ям, а перемога у грі проти "Спортінга" гарантувала команді вихід до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

Директор "Борусії" Д Ханс-Йоахім Ватцке та головний тренер Томас Тухель в один голос заявили, що це спільне рішення залишити П'єра-Емеріка Обамеянга поза грою.

Видання Bild називає дві причини, чому основний нападник команди не потрапив навіть до заявки.

Перша версія – П'єр-Емерік Обамеянг "захопився" своїм смартфоном під час передматчевої наради і отримав покарання у вигляді відсторонення до наступного вівторка.

Друга версія – П'єр-Емерік Обамеянг полетів у вівторок до Мілана, порушивши правило "Борусії" Д, яке наголошує, що гравці не мають права виїжджати за межі Німеччини за день до матчу. Покарання – відсторонення на певний термін.

Додамо, що футболіст був присутній на поєдинку "Борусії" Д проти "Спортінга" на трибунах. Однак габонський бомбардир покинув стадіон, не додивившись гру до кінця.

"Борусія" Д вийшла у плей-офф Ліги чемпіонів, а ще 3 команди попрощалися з турніром

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях