УКР РУС

Стали відомі висновки комісії з вивчення ситуації, яка призвела до технічної поразки збірної України U-17 у матчі з Сербією

30 березня 2018 Читать на русском

Комісія з проведення службової перевірки фактів та з’ясування всіх обставин розібрала обставину, через яку збірна України U-17 отримала технічну поразку проти Сербії (0:3) та повідомила про результати своєї роботи.

Комісія дійшла висновку, що дії, тобто бездіяльність трьох співробітників ФФУ, позбавили молодих футболістів заслуженої участі у фінальній частині чемпіонату Європи, а також спричинили значні репутаційні втрати для українського футболу.

"Безглузда помилка" – як експерти та Україна U-17 реагують на технічну поразку, що відібрала в нас путівку на Євро-2018

За словами голови комісії Мирона Маркевича, запропоновано звільнити функціонерів, які відповідали за цей напрямок роботи: голову департаменту розвитку ФФУ Володимира Чорно-Іванова, вирішено призупинити дію контракту з помічником головного тренера збірної України (U-17) Сергієм Мурадяном, а також звільнити заступника начальника аналітичного відділу Валерія Трутнєва та працівника департаменту національних збірних команд Анатолія Кудя.

Рішення щодо подальшої співпраці з головним тренером збірної Олегом Кузнєцовим буде прийняте за підсумками засідання Комітету національних збірних ФФУ, яке заплановано на вівторок, 3 квітня.