УКР РУС

Стали відомі подробиці результатів перевірки на поліграфі гравця "Гірник-Спорта", який здав матч проти "Іллічівця"

24 листопада 2016 Читать на русском

"Гірник-Спорт" перевірив на поліграфі поки що єдиного підозрюваного у здачі скандального матчу Першої ліги проти "Іллічівця" – Сергія Геращенкова. Результати клуб опублікував на офіційному сайті.

Загальний стан: Сергій Геращенков перед тестуванням був у психологічно збудженому стані, робив якісь дії з метою протидії поліграфа, вживав заспокійливі (хоча заперечував цей факт). Більш того, факт прийому ліків відзначили навіть свідки тестування (дирекція клубу). Відзначено характерний запах ліків від футболіста. Оскільки дія ліків починається в середньому через 30-40 хвилин після прийому, беруться до уваги дані початкового етапу тестування.

Отримана реакція: На питання про дисциплінарні порушення, які він допускав за час контракту в клубі "Гірник-Спорт", отримана реакція про "злив" матчів, у тому числі і за гроші, участі в тоталізаторі. Свої дії під час матчу з "Іллічівцем" оцінює, як халатність, дії з метою заробити гроші ("злити" матч). Також отримана реакція на можливих учасників "зливу": захист команди. Себе вважає одним з учасників договірного матчу і людиною, яка пропонувала іншим "злити" гру.

Нагадаємо, що раніше суд оголосив вирок двом гравцям "Металіста" U-21 у справі про договірні матчі, а також незабаром піде в суд справа третього гравця харківського клубу. Нещодавно під підозру в здачі матчу потрапив гравець клубу "Арсенал-Київ".

Як відрізнити договірний матч від чесної гри

Як здаються ігри. Варіанти договірних матчів

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу