УКР РУС

Стали відомі деталі контракту Шевчука з Олімпіком

3 жовтня 2018 Читать на русском

Президент Олімпіка Владислав Гельзін розповів Футбол 24 про деталі контракту з В’ячеславом Шевчуком.

Зазначимо, що офіційний сайт Олімпіка досі не повідомив про призначення Шевчука головним тренером команди.

"Шевчук вже був офіційно представлений команді та провів перше тренування. Його помічником буде Руслан Ротань. Контракт з Шевчуком підписаний на рік з правом продовження", – розповів він.

Гельзін зазначив, що перед новим тренерським штабом Олімпіка поставлене завдання потрапити в першу шістку та зачепитися за зону єврокубків.

Шевчук та Ротань вже представлені гравцям Олімпіка та провели перше тренування з командою

"Ми з Шевчуком раніше говорили про футбол, про те, як він бачить побудову гри. Мені імпонують його погляди, він молодий. Тим паче Шевчук працював з такими серйозними тренерами, як Луческу та Фонсека, грав у національній збірній. Руслан Ротань так само працював з Хуанде Рамосом, пограв і в збірній, і за кордоном. У них сучасні свіжі погляди на футбол. Сьогодні на тренуванні було видно, що вони повністю у грі, вони живуть у грі. Це чудово", – пояснив Гельзін такий вибір нових тренерів для команди.

Санжар прокоментував свій відхід з посади головного тренера Олімпіка

Щодо відставки Романа Санжара, президент Олімпіка підкреслив, що це було обопільне рішення, і причина не в тому, що керівництво клубу не було задоволене результатами команди. "Йому потрібні нові виклики, а нам – свіжі емоції. А такої розмови, з приводу незадоволення результатами команди, у нас не було", – сказав Гельзін.