УКР РУС

"Сталевари" проти "моряків" та примарний реванш "азовців". 11 тур УПЛ. Анонс матчів суботи

1 листопада 2014 Читать на русском

Сьогодні, 1 листопада, в рамках 11 туру УПЛ відбудуться два матчі чемпіонату України.

"Ворскла" - "Іллічівець"

17:00. "Ворскла" ім. Олексія Бутовського, Полтава. ТВ-трансляція на каналі "Футбол 2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

Команди, які мали б вивчити одна одну у кубковому протистоянні, яке нещодавно завершилось перемогою полтавців. Щоправда, "Іллічівець" до останнього пручався і створив чимало проблем "ворсклянам" (рахунок двоматчевого протистояння 4:2).

Але Кубок – це окремий турнір. Що ж до матчу між командами у чемпіонаті, то однозначно фаворитом є "Ворскла". Пояснювати тут нічого не треба, адже команда бореться за місце у зоні єврокубків і показала набагато злагодженішу і конструктивнішу гру, ніж маріупольці.

Щодо шансів "Іллічівця" здобути бодай один бал, то це реально, але за умови супермотивації гравців та самовіддачі найвищого рівня. "Іллічівець" у Кубку постійно пропускав в дебюті гри гол, а потім довго приходив до тями. Цього разу необхідно злагодженіше зіграти в обороні і не дати свободи дій Громову і Турсунову, які є найбільш креативними виконавцями. У "азовців" є кому втікати в контратаки. Кулач, Тотовицький, Гринь можуть створити серйозні проблеми далеко не найшвидшій обороні суперника.

Хоча "Іллічівець" і посідає останню сходинку турнірної таблиці, "Ворсклі" все ж не слід розслаблятись, адже необхідні три очки можуть миттєво вислизнути з рук.

У минулому сезоні полтавці здобули дві важкі перемоги – 1:0, 2:1.

"Металург" З - "Чорноморець"

19:30. "Славутич-Арена", Запоріжжя. ТВ-трансляція на каналі "Футбол 2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

Одеситам потрібна лише перемога. Амбіції команди дуже далекі від реалій - команда відстала від топ-5 і зараз практично замикає десятку. Схоже, що у команди Григорчука потрохи налагоджується в чемпіонаті. Загалом картинка гри "моряків" виглядає більш привабливо, ніж місяць назад. Проте, все ж  чогось не вистачає, особливо у атаці.

Окрім цього, одесити самі собі придумали проблеми на рівному місці у кубковому матчі-відповіді, довівши гру до серії пенальті. Тепер команда Григорчука, змучена морально і фізично має протистояти нестабільному, але дуже незручному супернику.

            

"Металург" провалився у кубковому матчі і, мабуть, перебуває не в найкращому моральному стані. Все ж таки програти кубковий двобій "Олімпіку", не забивши жодного голу, натомість пропустивши п’ять, - це занадто. Але колектив Тарана в чемпіонаті провів кілька виразних матчів, тим самим продемонстрував, що команда може грати в красивий і результативний футбол, і головне - здобувати результат.

У попередньому сезоні "моряки" двічі здолали "металургів" - 1:0, 3:0.

Марк Копич, Футбол 24