УКР РУС

Стала відома точна сума, яку Севідов має сплатити "Говерлі"

31 березня 2017 Читать на русском
Автор: Сергій Горбаченко

Головний тренер маріупольського "Іллічівця" Олександр Севідов за рішенням Апеляційного суду зобов'язаний сплатити ужгородській "Говерлі" 3 995 968 гривень.

Нещодавно стало відомо, що Апеляційний суд підтвердив законність стягнення 4 мільйонів гривень з Олександра Севідова за достроковий розрив контракту з ужгородською "Говерлою".

В єдиному державному реєстрі судових рішень з’явилася ухвала цього судового рішення.

Суд зобов’язав Олександра Севідова сплатити компенсацію за дострокове розірвання контракту в розмірі 3 995 968,00 грн та судовий збір в розмірі 59 939,52 грн, а всього – 4 055 907 (чотири мільйони п'ятдесят п'ять тисяч дев'ятсот сім) грн 52 коп.

Юрист Олександра Севідова – Юлія Морозова – стверджує, що ужгородська "Говерла" не отримає цих грошей. Вона повідомила, що в інтересах Севідова буде подана касаційна скарга до Вищого спеціалізованого суду з розгляду цивільних і кримінальних справ. Вона має бути подана протягом 20-ти днів з дня набрання законної сили рішенням Апеляційного суду, яке було винесено 21-го березня.

Також слід відзначати, що позовні вимоги ТОВ "ФК"Говерла" до ПАТ "ФК"Металіст" було залишено без задоволення. Оскільки, після розірвання трудових відносин з ТОВ "ФК"Говерла" Олександр Севідов працював на посаді головного тренера ТОВ "ФК"Карпати" і тільки після цього оформив трудові відносини з ПАТ "ФК"Металіст".

Севідов хоче стягнути з "Металіста" близько 407 тисяч доларів

, а також у Viber