УКР РУС

"Сталь" шокувала "Зорю" у Дніпропетровську

2 серпня 2015 Читать на русском

Дніпродзержинська "Сталь" на стадіоні "Метеор" здобула першу перемогу в нинішньому розіграші чемпіонату України, тим самим завдавши луганській "Зорі" дебютної поразки в сезоні.

Долю зустрічі 3-го туру Прем'єр-ліги, в якій "Сталь" обіграла "Зорю" на дніпропетровському "Метеорі", вирішили два голи Юрія Путраша з інтервалом у півгодини. Відзначимо, що це був 100-й матч Юрія Вернидуба на тренерському містку луганського клубу. "Зоря" перервала свою безпрограшну серію на 9-й грі.

Після тріумфального вояжу до Бельгії "Зоря" мала намір зміцнити свої позиції в УПЛ, однак наштовхнулась на зубастого опонента. За весь матч важко пригадати якісь моменти у виконанні луганців, тоді як команда Володимира Мазяра могла забивати ще. Але й двох голів Путраша після націлених передач з флангів вистачило для першої перемоги дніпродзержинської "Сталі" у вищому ешелоні українського футболу.

У підсумку "Зоря" втрачає шанс забратись на третє місце й опускається на 6-й рядок. А ось "Сталь" з першими набраними очками облюбувала 10-е місце.

Україна. Прем'єр-ліга (Ліга Парі-Матч). 3-й тур

"Сталь" - "Зоря" - 2:0

Голи: Путраш (25, 55)