УКР РУС

Сталь може бути позбавлена атестату, а Ворскла – недопущена до єврокубків, – ЗМІ

28 березня 2018 Читать на русском

Сталь та Ворскла мають борги перед своїми колишніми футболістами, через що ризикують отримати серйозні санкції.

Кам'янська Сталь ризикує не отримати атестат на сезон 2018/19 через борги перед своїми екс-гравцями, повідомляє Footboom.

Ярославський може частково фінансувати Динамо, – ЗМІ

Мова йде про Артема Шабанова, Антона Кравченка, Сергія Вороніна, Павла Пашаєва, Костянтина Кравченка та Миколу Іщенка, яким клуб винен зарплату за 4 місяці. Також до клубу мають фінансові претензії Олексій Довгий та Роман Дебелко. Як заявив Шабанов, Сталь винна йому гроші за період з лютого по травень 2017 року. За словами гравця, він вже подав скаргу у КДК ФФУ.

Палата з вирішення спорів ФФУ ще в січні постановила протягом 15 днів погасити борги, але Сталь досі цього не зробила і тепер може не пройти атестацію.

Аналогічні проблеми є і у Ворскли. Полтавський клуб винен гроші Сергію Сімініну та Андрію Пилявському. Як зазначає джерело, палата з вирішення спорів ФФУ постановила на початку цього року Ворсклі повернути борги із зарплати Станіславу Богушу і Євгену Зарічнюку.

"Не робіть бучу в стакані води". Віце-президент Ворскли – про заборгованості полтавського клубу

Футболісти мають намір звернутися в УЄФА щодо невиконання Ворсклою фінансового критерію потенційного учасника Ліги Європи сезону 2018/19 і застосування відповідних санкцій, в тому числі і недопуску до участі в змаганнях під егідою УЄФА.