УКР РУС

"Сталь" Д - "Динамо". 1 тур УПЛ. Анонс

19 липня 2015 Читать на русском

Ще один новачок Прем'єр-ліги дніпродзержинська "Сталь" відразу у першому турі випробує свої сили у матчі проти чемпіона України.

19 липня, 19:30. Дніпропетровськ, стадіон "Метеор". Телетрансляція на каналі "Футбол 1", онлайн трансляція на сайті "Футбол 24".

Арбітр зустрічі: Юрій Грисьо

Мабуть, один із найцікавіших поєдинків туру відбудеться у Дніпропетровську. Справа в тому, що сьогодні ми побачимо команду, яка у міжсезоння зазнала серйозних кадрових змін, а головне - лише кілька днів тому офіційно дізналася, що братиме участь в українській Прем'єр-лізі. Мова йде, звичайно, про дніпродзержинську "Сталь". Це команда-загадка. Важко спрогнозувати, як виглядатиме вона у матчі з "Динамо" та наскільки якісно зможе протистояти "біло-синім". Швидше за все, що новачки УПЛ захочуть красиво увійти в еліту, тому легкої прогулянки підопічним Реброва очікувати не варто. Тим більше, що перед початком сезону "Сталь" дозаявила досвідчених виконавців, які виступають у Прем'єр-лізі далеко не перший рік.

Головний тренер "Сталі" Володимир Мазяр заявив наступне щодо майбутнього поєдинку: "Сказати, що команда готова на 100 відсотків, не можу, проте дамо бій, будемо грати у футбол. У всякому разі в обороні "автобусів" ставити не будемо".

Звичайно, що ніхто не чекатиме від "Сталі" чогось надзвичайного, але й хлопчиками для биття вони не будуть.

Щодо "Динамо", то тут ніяких несподіванок очікувати не варто. Команда Сергія Реброва у матчі за Суперкубок продемонструвала, що перебуває у хорошій формі. Можливо, кияни зараз виглядають не так переконливо, як у минулому сезоні, але це лише перші матчі сезону. Головне - розігратися до старту групового етапу Ліги чемпіонів, адже там не буде часу експериментувати.

Також хотілося б згадати про кадрові втрати киян. Зокрема Джермейна Ленса, який був основним гравцем "Динамо" у минулому сезоні. Голландець підписав контракт із "Сандерлендом", відтак тепер лівий фланг киян буде не таким швидким та небезпечним, як раніше.

Організація гри

Офіційний сайт "Сталі" повідомляє, що клуб організовує виїзд вболівальників на матч з "Динамо". Квитки на цей поєдинок коштуватимуть від 10 до 20 гривень.

Орієнтовні склади команд

"Сталь" Д: Паньків - Путраш, Пшеничних, Іщенко, Воронін - Адамюк, Карасюк, Каленчук, Дебелко - Котляр, Гоменюк

"Динамо": Рибка - Антунеш, Драговіч, Сільва, Віда - Сидорчук, Рибалка - Морозюк, Ярмоленко, Велозу - Кравець.

Думаєш, що розумієшся на футболі? Вгадай рахунок цього матчу і вигравай призи!

Юрій Шутка, Футбол 24