УКР РУС

"Сталь" – "Шахтар" і ще 2 недільні матчі 6-го туру УПЛ. Анонс

28 серпня 2016 Читать на русском

"Футбол 24" представляє анонс недільних матчів 6-го туру української Прем'єр-ліги, в рамках якого відбудуться наступні зустрічі: "Олександрія" – "Зірка", "Карпати" – "Олімпік", "Сталь" – "Шахтар".

"Олександрія" – "Зірка"

28 серпня, 17:00. Олександрія, КСК "Ніка"

Головний арбітр: Олександр Головков

Телетрансляція на каналі "Футбол 1", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

"Олександрія" у минулому турі впевнено розібралася з "Олімпіком". Команда Шарана хоч і не хапає зірок з неба в нинішньому сезоні, проте за своє місце в середині таблиці вона чіплятиметься з усіх сил. Наразі "Олександрія" йде на 7-му місці позаду "Дніпра" і має всі шанси, аби зачепитися за 6-й рядок, якщо подужає "Зірку" вдома.

"Зірка" поступово звикає до нового головного тренера. Перший матч Даріо Друді на чолі команди вийшов невдалим. Кропивничани зазнали поразки від "Чорноморця" і продовжують плентатися в кінці турнірної таблиці, склавши компанію "Карпатам". У керівництва клубу є амбіційні плани щодо завоювання високих місць за підсумками чемпіонату, проте поки про це важко говорити, дивлячись на гру новачка УПЛ. Розпочати довгий шлях нагору "Зірці" варто вже зараз, і в Олександрії буде нагода довести усім, що заміна тренера пішла на користь команді.

Орієнтовні склади команд:

"Олександрія": Новак Микицей, Шендрик, Гітченко, Путраш Банада, Запорожан Чорній, Грицук, Цуріков Пономар.

"Зірка": Паст Саєнко, Кучеренко, Ковальов, Бацула Гавриш, Лупашко Загальский, Щедрий, Попов Локтіонов.

"Карпати" – "Олімпік"

28 серпня, 17:00. Львів, "Арена Львів"

Головний арбітр: Дмитро Кутаков

Телетрансляція на каналі "2+2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

"Карпати" в нинішньому сезоні мають якісну гру, яка привертає увагу вболівальників і отримує схвальні відгуки експертів, проте не приносить найголовнішого результату. Зайцев будує команду в умовах, коли результат потрібен тут і зараз, через це у тренера можуть виникнути проблеми, якщо львів'яни і надалі будуть мати "-2" в рядку зароблених очків. Якщо попередні невдачі можна було пояснити сильними суперниками (в більшості), то візит "Олімпіка" до Львова буде справою честі для "Карпат", де втрачати очки не можна.

"Карпати" отримають солідний бонус від "Лудогорця" через вихід у Лігу чемпіонів

"Олімпік" 2 гри поспіль йде з поля без зароблених балів. Донеччанам бракує стабільності, а отже, результат виїзду до Львова може бути непередбачуваним. Якщо гра складатиметься за їхнім сценарієм, то "Карпати" будуть змушені прикласти максимум зусиль, аби стримати "олімпійців".

Статистика матчів між суперниками в чемпіонаті України:

4 матчі – 3 перемоги "Карпат", 1 перемога "Олімпіка".

Орієнтовні склади команд:

"Карпати": Підківка Костевич, Лобай, Нестеров, Ксьонз Чачуа, Новотрясов Грисьо, Худоб'як, Мірошниченко Бланко-Лещук.

"Олімпік": Махарадзе Парцванія, Барановський, Федорів, Немчанінов Хомутов, Петров, Богданов, Гошкодеря, Танчик Лисенко.

"Сталь" – "Шахтар"

28 серпня, 19:30. Дніпро, стадіон "Метеор"

Головний арбітр: Юрій Вакс

Телетрансляція на каналі "Футбол 1", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

"Сталь" має непростий календар матчів, адже ще в минулому турі протистояла "Ворсклі", а сьогодні має боронити свою домашню фортецю в матчі з "Шахтарем". Голландський тренер "сталеварів" з кожним матчем втілює свої ідеї в життя, а гравці, схоже, починають його розуміти, що доводить і якість показаної гри. "Шахтарю" буде так само несолодко, як було "Динамо" два тижні тому ("Сталь" – "Динамо", 1:2), якщо вони недооцінять кам'янську команду.

"Шахтар" впевнено бере свої очки від матчу до матчу. Сьогодні в них є подвійна мотивація перемогти, адже вчора їхній головний конкурент втратив очки із "Ворсклою". Таким чином, з'являється шанс окупувати 1-е місце таблиці, залишивши 2-очковий відрив від "Динамо". Традиційно, "Шахтар" в четвер грав у Лізі Європи, тому свіжості дещо бракуватиме. Але, можна бути впевненими, що Паулу Фонсека знайде підхід, аби витиснути максимум із своїх підопічних, встигнувши здобути перемоги на всіх фронтах.

Статистика матчів між суперниками в чемпіонаті України:

2 матчі – 1 перемога "Шахтаря", 1 нічия.

Орієнтовні склади команд:

"Сталь": Паньків Пашаєв, Іщенко, Стаменковіч, Довгий Карасюк, Каленчук Васін, Деул Бой, Дансо Комваліус.

"Шахтар": Пятов Срна, Кучер, Ракицький, Ісмаїлі Степаненко, Фред Марлос, Коваленко, Тайсон Феррейра.