УКР РУС

Сталь – Олександрія: анонс матчу

12 травня 2018 Читать на русском

31 тур УПЛ. 17:00. Київ, "Оболонь-Арена". Телетрансляція – канал "Футбол 1". Головний арбітр – Анатолій Абдула.

Для Сталі гра проти Олександрії має критично важливе значення, хоча в разі перемоги Зірки у паралельному матчі будь-який результат буде означати виліт Сталі з УПЛ. Тим не менш, чотири очки відставання від дев’ятої сходинки поки що залишають Сталь у грі – при чому в разі поразки Зірки навіть нічия з Олександрією залишить кам’янцям шанси на виживання, адже команди мають рівну різницю м’ячів.

Попередній матч
07.04.2018. 26-й тур чемпіонату України-2017/2018
Олександрія – Сталь – 2:0
Голи: 1:0 – Є. Протасов (14), 2:0 – В. Грицук (36)

Олександрія вже вирішила свої турнірні задачі, посідаючи сьому сходинку з 39 очками. Її не посуне навіть Олімпік, який має 33 очки, однак безнадійно відстає по різниці м’ячів. Єдиною мотивацією для підопічних Шарана може стати спроба утримання клубного рекорду, який пишеться з 24 лютого – олександрійці з того дня не програють у десяти матчах поспіль. Тим не менш, фізична та емоційна втома після такого ривка досить ймовірна, а значить шанси Сталі на перемогу дещо зростають.

Статистика протистояння
Всього: 14 матчів, 5 перемог Сталі, 5 нічиїх, 4 перемоги Олександрії, різниця м’ячів 16-16.
У Прем’єр-лізі: 7 матчів (+3, =1, -3, 10-11)

Кадрова ситуації команд не критична. У Сталі через перебір жовтих карток не зможе зіграти Андрій Якимів, який у минулому турі підміняв травмованого Ігоря Ощипка. Участь останнього наразі під питанням, а щодо інших позицій у Ніколая Костова питань немає. Володимир Шаран же після повернення Євгена Банади після дискваліфікації має у своєму розпорядженні повний набір футболістів.

Турнірна таблиця

Орієнтовні склади

Сталь: Пеньков, Джонатан, Грачов, Даніелян, Еберт, Месхі, Малакян, Климчук, Мисик, Задерака, Кузик

Олександрія: Паньків, Пашаєв, Гітченко, Бондаренко, Бацула, Банада, Довгий, Старенький, Грицук, Цуріков, Сітало