УКР РУС

Сталь – Карпати. Анонс

5 листопада 2017 Читать на русском

15 тур УПЛ. 17:00. Київ, "Оболонь-Арена". Телетрансляція – канал "Футбол 1". Головний арбітр – Володимир Новохатній.

В минулому турі сьогоднішні суперники несподівано відібрали очки у вітчизняних грандів. Сталь зусиллями Обрадовіча розійшлася миром з Шахтарем, а Карпати завдяки розкішному удару зі штрафного від Мякушка здобули нічию в протистоянні з Динамо. Такі результати однозначно позитивні, однак команди продовжуть боротьбу за виживання, тому головним завданням залишається набір залікових балів в очних матчах.

Статистика протистояння – 11 матчів: 2 перемоги Сталі, 2 нічиї, 7 вікторій Карпат

Сергій Зайцев продовжує відроджувати Карпати. Львів'яни протягом місяця пропустили лише один гол, не програли жодного поєдинку та відірвалися від останнього місця на 3 очки. На дні розмістилася саме Сталь. Молодий колектив збагачує свою скарбничку по одному пункту, але піднятися вище не може. Вчорашня нічия прямих конкурентів Олександрії та Чорноморця дасть змогу "сталеварам" в разі перемоги над "левами" вискочити відразу на 9 місце.

Попередній матч
05.08.2017. 4-й тур чемпіонату України-2017/2018
Карпати – Сталь – 3:1
Голи: Худоб’як, 30, Голодюк, 64, Дебелко, 81 – Малакян, 8

Не допоможе Сталі виконати це завдання Даніелян, який заробив критичну кількість жовтих карток. Під питанням участь ще одного вірменського легіонера Гора Малакяна – молодший з братів не дограв навіть перший тайм проти Шахтаря через травму. В іншому таборі є сумніви щодо абсолютної готовності Голодюка – капітан Карпат зазнав пошкодження на останніх хвилинах поєдинку з Динамо.

Турнірна таблиця

Орієнтовні склади

Сталь: Пеньков – Тимчик, Ткачук, Грачов, Михайличенко – Месхі, Е. Малакян – Мисик, Обрадовіч, Кузик – Клімчук.

Карпати: Підківка – Федецький, Нестеров, Лобай – Мірошниченко, Тіссоне, Худоб'як, Гуцуляк – Мякушко, Карраскаль – Гладкий.