УКР РУС

"Сталь" - "Дніпро". 11 тур УПЛ. Анонс

17 жовтня 2015 Читать на русском

17 жовтня, 14:00. Дніпропетровськ, стадіон "Метеор". ТВ-трансляція на каналі "2+2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24".

Арбітр - Костянтин Труханов

"Дніпру" доведеться пройти випробування міцним колективом Володимира Мазяра, який все більше нагадує колишній донецький "Металург", тобто міцний середняк, який може створити проблеми кожному з лідерів Прем'єр-ліги.

Дніпродзержинці наразі посідають восьму сходинку із нульовою різницею забитих і пропущених. "Сталь" навряд чи буде відбиватись усім складом у власній карній зоні, а спробує відсунути гру подалі від власних воріт і позбавити "Дніпро" м'яча. У останніх турах нарешті почав забивати молодий форвард "Сталі" Владислав Кулач. Наразі на рахунку найкращого бомбардира "Сталі" 4 голи. Попри бойовий настрій і максимальну самовіддачу футболісти "Сталі" припускаються чимало невимушених помилок і не відрізняються якістю прийняття рішень. Одним словом, клас гравців "Сталі" помітно нижчий за "дніпрян". Тому максимальна концентрація і боротьба на кожному клаптику поля доповнена футбольними навичками гравців має стати рецептом успіху для "Сталі" проти "Дніпра".

Команда Мирона Маркевича, схоже, поступово знаходить свою гру. Проте цей процес триває вже 11-й тур. Експеременти зі складом продовжуються. Наставник "дніпрян" експерементує зокрема із позицією центрального півзахисника, де з'являвся навіть латераль Андерсон Піко. Не задоволений Маркевич і формою гравців правої бровки - за словами спеціаліста Федецький здав у атакувальних діях, Лучкевич не демонструє тої гри, яку показував у минулому сезоні, а Томечак досі проходить адаптацію до системи гри "Дніпра". У хорошій формі натомість перебуває Селезньов, який наразі має 5 голів у активі у чемпіонаті України і дуже ефективно діє на атаку. Навіть, якщо не вдається забити самому, Селезньов асистує своїм партнерам. "Дніпру", попри всі труднощі, необхідно здобувати три очки у поєдинку, адже у спину дихає група претендентів на "бронзу", на чолі із "Зорею".

У "Сталі" зі складом все в порядку, суттєвих втрат немає. У "Дніпрі" під питанням участь у матчі збірників, які провели виснажливі поєдинки проти Македонії та Іспанії. Зокрема мова про "мозок" команди Ротаня, а також про Федецького.

"Дніпро" у нинішньому сезоні ще не програвав на виїзді - 3 перемоги, 2 нічиї. Команда Маркевича підходить до гри зі "Сталлю" в хорошій формі у виїзних матчах - 5 переможних поєдинків поспіль.

Думаєш, що розумієшся на футболі? Вгадай рахунок цього матчу і вигравай призи!

Орієнтовні стартові склади

"Сталь": Паньків - Адамюк, Кравченко, Пшеничних, Воронін - Бабенко, Карасюк - Васін, Кулач, Козак - Кучеров

"Дніпро": Бойко - Томечак, Дуглас, Гуйє, Андерсон - Федорчук, Едмар - Матеус, Гама, Матос - Селезньов

Марк Копич, Футбол 24