УКР РУС

Сталь – Чорноморець. Анонс

22 жовтня 2017 Читать на русском

13 тур УПЛ. 14:00. Київ, "Оболонь-Арена". Телетрансляція – канал "Футбол 1". Головний арбітр – Ігор Пасхал.

Сталь – наймолодша команда Європи. Нестача досвіду прогнозовано відкинула кам'янчан на дно турнірної таблиці, однак вдалий старт сезону з двох виїзних перемог дозволяє триматися поблизу конкурентів. Сталь змінила головного тренера, але Ніколай Костов навряд чи різко почне набирати очки. Молодь старається: втримала нічию з Олімпіком, майже переграла Верес, тому вже зараз записувати "сталеварів" на виліт, враховуючи проблеми краще укомплектованих колективів, не варто.

Статистика протистояння – 8 матчів: 3 перемоги Сталі, 1 нічия, 4 перемоги Чорноморця.

Останнє місце першості для Кузика і компанії звільнив Чорноморець. З приходом Олега Дулуба безнадійні одесити стали грізною бойовою одиницею. Білоруський спеціаліст провалив лише матч проти Ворскли, а поряд з цим відібрав очки у Шахтаря та обіграв Динамо. Втім, існує один важливий нюанс – "моряки" добре захищаються і вміло вибігають у контратаки, але зовсім не вражають у позиційній грі першим номером, яку якраз і доведеться демонструвати проти Сталі.

Найрезультативніший матч – 4 голи
26.10.2011. 1/8 фіналу Кубка України-2010/2011
Сталь – Чорноморець – 0:4

Щільність команд у нижній частині турнірної таблиці дуже висока (8 і 12 місце розділяють 2 пункти), тому результат цього поєдинку має величезне значення для обох суперників. Чорноморцю запалу повинен додати той факт, що в другому турі Сталь несподівано вивезла з Одеси 3 очки.

Турнірна таблиця

Орієнтовні склади

Сталь: Пеньков – Тимчик, Ткачук, Грачов, Михайличенко – Месхі, Г. Малакян – Мисик, Е. Малакян, Кузик – Клімчук.

Чорноморець: Гутор – Зубейко, Жуніч, Мартиненко, Люлька – Н'Діайє, Політило – Васін, Ковалець, Третьяков – Хобленко.