УКР РУС

Стаховський: Хотілось, щоб такі спеціалісти, як в "Шахтаря", працювали у "Динамо"

9 січня 2017 Читать на русском

Відомий український тенісист Сергій Стаховський поділився думкою про вітчизняних гравців, які виступають в Росії та оцінив ситуацію в "Динамо".

"Ставлення до українських футболістів, які грають в Росії? Чесно, то кожен має право вирішувати свою долю, як йому совість дозволяє. Всі ми різні. Якщо хтось хоче їхати до Росії, це його рішення. Звісно, люди мають право обурюватись і ставитись до цього, як вони вважають за потрібне. Все дуже просто. Спорт без вболівальників не існує. Тобто, ми всі залежні від наших вболівальників й глядачів. Насправді, мені теж прикро, що наші спортсмени туди їздять. Якщо не брати футбол (бо це сегмент у спорті, який дуже добре заробляє), то інших я готовий зрозуміти. Є багато аспектів і мені їх розписувати буде дуже довго.

"Динамо" завжди було є і буде моїм улюбленим клубом. В ситуації, в якій опинилась наша країна, дуже важко підтримувати високий рівень спорту (не кажучи про те, що спорт взагалі ніколи не підтримували). Я вважаю, що теперішнє "Динамо" потребує ще рік, півтора, щоб молоді гравці почувалися комфортно у головній команді і почали показувати результат.

Відставання "Динамо" від "Шахтаря"? В футболі, як і в цілому спорті, все може статись. Я впевнений, що друга частина сезону буде успішною для гравців Реброва.

Чи відповів "Шахтар" після, того як я назвав Срну "чучелом" через скандальне відео? Ні, не відповіли. А на що там відповідати, коли клуб викладає у медіапростір ненормативну лексику? Я поважаю людей, які працюють у "Шахтарі". Вони створили дуже добрий продукт. Інколи хотілось, щоб такі самі спеціалісти працювали у системі "Динамо" (я не маю на увазі тренерів, я маю на увазі систему маркетингу і т. д.)", – сказав Стаховський.

Хорватське опудало Срна покрив матом клуб з мільйонами фанатів, - Стаховський

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу