УКР РУС

Срна: Впевнені, що наступним нашим стадіоном буде "Донбас Арена"

7 травня 2017 Читать на русском

Капітан "Шахтаря" Даріо Срна прокоментував здобуття "гірниками" чемпіонського титулу.

"Передусім я хочу подякувати Львову, де ми провели два з половиною роки та першу частину цього сезону. Щиро дякую! Чому ми переїхали до Харкова? Тому що віримо, що ми ближче до дому, віримо, що в нас більше вболівальників.

Ми впевнені, що наступним стадіоном, куди ми переїдемо, буде "Донбас Арена". Дякую Харкову, дякую всім, хто нас підтримував. Сьогодні ми подарували велике свято всім, хто любить футбол і любить "Шахтар". І ми привезли Лігу чемпіонів спершу до Львова, тепер – до Харкова. Це наш подарунок місту. Ми відчуваємо, що тут поруч наш дім, поруч Донецьк. І це додає нам сил.

Срна: Хлопці попросили зателефонувати президенту "Шахтаря", щоб подякувати

Такий великий клуб не може дозволити собі два роки поспіль лишатися без золота, тому ми мали дуже емоційну розмову в роздягальні перед матчем. Тренер сказав, що це незвичайна гра, гра, на яку всі чекають, і ми повинні перемогти. Цю перемогу та це чемпіонство ми даруємо всім нашим уболівальникам! Ми сподіваємося, що настане мир і наступний успіх ми святкуватимемо всі разом.

Для нас найважливіше – грати в Лізі чемпіонів. Ми почуваємося поруч із нашим домом. Він недалеко. Я вірю, що багато наших уболівальників приїжджатиме до Харкова на поєдинки Ліги чемпіонів і підтримуватиме нас. Тому ми запрошуємо їх. Я ще раз вітаю всіх із десятим чемпіонством", – цитує Срну офіційний сайт "Шахтаря".

Срна продовжив контракт з "Шахтарем"

, а також у Viber