УКР РУС

Срна: Упевнений, багато міст України чекають "Шахтар"

21 травня 2015 Читать на русском

Захисник донецького "Шахтаря" Даріо Срна прокоментував вихід своєї команди у фінал Кубка України.

"Ми очікували, що гра буде складною. "Дніпро" - дуже хороша, сильна команда, фіналіст Ліги Європи. І у нас були проблеми в матчі. Але ми чудово діяли, добре атакували і заслуговували отримати перемогу над дніпропетровцями. Тим більше в такій важкій ситуації, коли ми постійно виступаємо за межами дому, для нас дуже важливо завоювати Кубок України.

Ви бачите, це нелегко. Трибуни допомагали "Дніпру", а не "Шахтарю". Ми граємо практично рік у Львові, ми привезли в це місто Лігу чемпіонів, а львів'яни вболівають проти нас. І в поєдинку проти "Динамо" підтримували столичну команду. Хоча ми очікували цього. З боку львівської публіки це дуже негарно. Упевнений, багато міст України чекають "Шахтар" і готові з задоволенням нас прийняти. Але нічого, це період, який потрібно пережити і нашому клубу, і нашим уболівальникам!

Сподіваємося, що все налагодиться. Що ж стосується самої гри, вона була хорошою - обидві команди демонстрували відкритий футбол. Було видно, що дніпропетровці надмотивовані, плюс все та ж підтримка трибун. За той час, що я в "Шахтарі", "Дніпро" не виграв ще жодного трофея, а сьогодні у них був шанс потрапити у фінал Кубка.

Головне, що ніхто не травмувався з "Дніпра", - на них чекає дуже важливий матч. У фіналі я буду за них вболівати! Бажаю "Дніпру" удачі і щоб вони повернулися в Україну з трофеєм. Нас же чекає фінальний матч з "Динамо", в якому буде нелегко: нам не допоможуть Фред, Тейшейра, але ми будемо битися до кінця", - сказав Даріо Срна.