УКР РУС

Срна: Ці пацани заслужили грати в фіналі, забрати у них цей матч було б некрасиво

19 травня 2016 Читать на русском

Капітан "Шахтаря" Даріо Срна поділився думкою щодо участі орендованих гравців "Зорі" у фіналі Кубка України.

На відкритому тренуванні "Шахтаря" капітан "гірників" Даріо Срна відповів на запитання журналістів, в тому числі, прокоментував дозвіл клубу для орендованих гравців вийти на поле у фіналі Кубка України у складі "Зорі".

"Ці пацани заслужили грати в фіналі. Битися весь рік за цей фінал, і не дозволити їм - це було б непрофесійно і некрасиво. Вони теж люди, футболісти, ну і ми, звичайно, теж повинні бути впевнені в собі.

Фаворита немає, дуже сильно поважаю "Зорю", у них сильний тренер. А що стосується наших футболістів (що виступають в "Зорі", - прим. "Футбол 24"), то вони показали, що на них можуть розраховувати і в "Шахтарі". Той же Будківський, який забив 14 голів, Петряк, Тотовицький, який 3 голи забив ще й "Дніпру" в Кубку, Караваєв, воротар Шевченко - все хороші футболісти. Вони заслуговують грати, і я радий що їм дозволили взяти участь у матчі", - сказав Даріо Срна.

Селезньов разом з "Шахтарем" готується до фіналу Кубка України

"Попрацював над ударами в стилі Роналду". Андрій Тотовицький - про хет-трик "Шахтарю", сутичку з "Дніпром" і фінал Кубка України