УКР РУС

Срна: Шкода, що П'ятов не відзначився голом у воротах "Металіста"

2 квітня 2016 Читать на русском

Капітан "Шахтаря" Даріо Срна поділився враженнями від розгромної перемоги над "Металістом" (8:1) в рамках 20 туру УПЛ.

"Цілком ще не відновився після травми, це таке ушкодження, яке довго болітиме. Але дуже хотів сьогодні зіграти. Фактично я нічого не робив у передостанньому матчі збірної: 40 хвилин провів на полі у поєдинку з Ізраїлем і все. Тому з "Металістом" мені потрібно було добре протриматись 60 хвилин. Зараз самопочуття в нормі. Трохи відчуваю біль, але так і має бути.

Передусім, хотів би привітати "Шахтар": вісім м’ячів нелегко забити будь-якому суперникові. Шкода лише, що П'ятов не відзначився голом у чужі ворота, мені здається, всі могли забити. По-друге, треба подякувати футболістам і тренеру харківської команди, які за такої складної ситуації їздять на ігри без зарплати, проте захищають честь свого клубу. Бажаю "Металісту" успіху і хотілося б, щоб їхні справи в майбутньому налагодились.

Хороший результат перед "Брагою", де буде зовсім інша гра. Ми маємо гарний шанс, та треба прямувати крок за кроком. "Брага" – дуже міцна команда, навряд чи вона вийшла б у таку стадію турніру, якщо б не мала якісної гри. Нам потрібно бути обережними, вивчити суперника і ретельно підготуватися до цього протистояння", - сказав Срна.

Нагадаємо, що "Шахтар" здобув найбільшу перемогу за 16 років.