УКР РУС

Срна: Ні я, ні Ярмоленко не можемо вирішити проблему з фанатами

20 липня 2017 Читать на русском

Капітан Шахтаря Даріо Срна поділився очікуваннями від протистояння з Динамо і оцінив гру киян у новому сезоні.

"Динамо з новим тренером? Після Суперкубка я вже говорив, що суперник змінився. "Динамівці" в тому матчі показали хорошу гру і ще будуть набирати форму. У суботу нас чекає важкий поєдинок, та й сам чемпіонат обіцяє бути непростим.

Шахтар – Динамо: де дивитись матч 2 туру УПЛ

Ще раз повторюся: у Динамо хороша команда, яка заслуговує на повагу. Так що нас чекає дуже і дуже важкий чемпіонат.

Чи простіше стало грати Динамо? Робити такі серйозні висновки за один матч не можна. У киян досвідчений наставник, прекрасний тренерський штаб, з'явилося кілька нових футболістів, тому чекаю непростої боротьби в цьому році.

Шахтар повинен продовжувати грати в тому ж дусі, що і в минулому чемпіонаті. Попередній сезон провели чудово, отримали велику впевненість, завоювали те, що хотіли: золото Прем'єр-ліги, Кубок і Суперкубок. Зараз починаємо новий чемпіонат, налаштовуємося на Лігу чемпіонів.

Часті зміни в центрі оборони і півзахисту? У Шахтаря є не 11 чоловік, а 22, і кожен може змінити будь-кого і зіграти на високому рівні.

Витівки вболівальників на Суперкубку? Проблема, яку не можу вирішити ні я, ні Ярмоленко. Цим повинні займатися люди, здатні карати і робити все, щоб такого більше не було. Сподіваюся, цього не повториться. Вважаю, не можна себе так поводити на трибунах, де сидять і діти, і люди, які приїхали подивитися хороший футбол", – цитує Срну офіційний сайт Шахтаря.

Ярмоленко – ультрас Динамо: Що ви робите на***?