УКР РУС

Срна: Наразі Ліга чемпіонів для нас важливіша за чемпіонат України

31 липня 2016 Читать на русском

Капітан "Шахтаря" Даріо Срна поділився думкою про перемогу над "Чорноморцем" (4:1) у 2-му турі УПЛ.

"Було непросто. Нам протистояла молода команда, яку очолює перспективний молодий тренер. Суперник сконцентрувався на обороні, будь-кому було б важко пройти такий захист. Але нам вдалося добитися перемоги, тож задоволені результатом. Вважаю, що ми змогли взяти три очки завдяки характеру і якості гри, також забили гарні м'ячі. Звичайно, можна сказати, що перемогли на класі.

Що стосується суддівства, то були деякі суперечливі епізоди, хоч я і не хотів говорити цього. Знаємо, що нам буде дуже непросто стати чемпіонами в цьому сезоні. З огляду на ситуацію, в якій ми знаходимося, треба виявляти повагу.

В центрі оборони діяли вже Кучер і Ракицький. Це дуже важливі гравці нашої команди, цього разу вони знову це довели. Очікую, що ми будемо ставати тільки сильнішими.

Чи важливіша нам Ліга чемпіонів, ніж чемпіонат України? На даному етапі так. Нам належить провести дуже складний матч на штучному полі. У нас є перевага в два м'ячі, але треба тримати ситуацію під контролем", – сказав Срна.

Нагадаємо, матч-відповідь "Янг Бойз" – "Шахтар" відбудеться 3 серпня.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях

Фонсека зробив те, що жодного разу не вдавалося самому Луческу, – експерт розповів про рекордні показники "нового" "Шахтаря"