УКР РУС

Срна: Ми будемо битися з ПСЖ до останнього

6 грудня 2015 Читать на русском

Капітан "Шахтаря" Даріо Срна перед вильотом команди у Францію на матч проти ПСЖ розповів про настрій команди на останній поєдинок перед відпусткою.

"Ми в кожному місті, куди приїжджаємо на матчі, бачимо, скільки уболівальників у "Шахтаря", відчуваємо їхню підтримку. Їм зараз важко, тому що вони відірвані від дому, важка ситуація, війна. Люди дивляться телебачення, читають пресу і чують одне і теж. Ці люди заслуговують кращого життя та миру. Хочеться, щоб швидше все це закінчилося.

Ми, президент клубу, як можемо, намагаємося допомагати дітям і це мінімум, який ми можемо їм дати, привітавши з новорічними святами. Нам було приємно бачити їх на нашому тренуванні. У них тільки два до нас побажання, щоб був мир і "Шахтар" став чемпіоном. Головні побажання на Новий рік - мир. Це найважливіше, тим більше, я теж пройшов через війну.

Знаходимо сили, тому що ми граємо у великому клубі, це честь виступати в "Шахтарі". Ми будемо битися до останнього і постараємося зіграти в Парижі гідно.

Найнебезпечніший гравець у парижан - це швед Ібрагімович.

Звичайно, прикро, що навесні не зіграємо в Лізі чемпіонів. У цьому сезоні ми не задоволені своїм виступом у групі. Так що тепер будемо намагатися знову потрапити в груповий турнір на майбутній сезон.

З позитивним настроєм їдемо в Париж. Думаємо про останній матч, а потім вже про відпустку", - зазначив Срна.

Читайте також:

"Шахтар" подарунками привітав з новорічними святами дітей-переселенців з Донбасу. Фоторепортаж

"Шахтар" і ПСЖ розсудять англійці