УКР РУС

Срна: Коли вболівальники вивісили мою футболку, у мене пішли сльози

15 квітня 2016 Читать на русском

Даріо Срна поділився враженнями після перемоги "Шахтаря" над "Брагою" (4:0).

Після розгромної перемоги над "Брагою" в 1/4 фіналу Ліги Європи, Даріо Срна, капітан і новоспечений рекордсмен "Шахтаря" за кількістю матчів за клуб, поділився емоціями у флеш-інтерв'ю для каналу "Футбол 1".

Про емоції після поєдинку

- Сьогодні прекрасний вечір для мене, для всієї команди, для уболівальників "Шахтаря". Дуже радий за наш клуб. Ми зробили серйозний крок, вважаю, що заслужили вихід у півфінал.

Зараз важко дуже говорити, завтра вже, коли я прокинусь, дам інтерв'ю. Є багато людей, яким я повинен подякувати, по-перше, моїй сім'ї: татові, мамі, брату, дружині, сину, доньці. Без них сьогодні мене б не було, і я не грав би в футбол. І звичайно, велике спасибі президентові клубу, уболівальникам, тренеру, всім людям, які працюють в клубі. Без їх підтримки я б не побив цей рекорд.

Важка гра, але багато в чому нам допоміг пенальті. Далі взяли м'яч і гру під контроль і заслужили пройти далі. Ми знали, що у нас є шанс потрапити в півфінал в такій ситуації. Ви бачили на полі, як ми цього хотіли, билися за кожен м'яч. Можу привітати команду ще раз.

Про прохід до півфіналу

- Я думаю, що немає нічого дивного в тому, що ми пройшли до півфіналу. У нас важкий розпорядок, важке життя, але без підтримки нашого президента нічого не було б. Ви бачите, як він любить команду, і це мінімум, що ми можемо робити для нього, для уболівальників.

Про подальші плани

- Подивимося жеребкування. А поки потрібно переключитися на чемпіонат, будемо битися до кінця на трьох фронтах. Наші футболісти високого рівня, вони можуть грати на три фронти, тому готуємося.

Про привітання з боку команди, у зв'язку з перемогою і рекордом

- Звичайно, привітали, великий результат, велика перемога. Спасибі окремо вболівальникам у Львові. Коли вони вивісили мою футболку, у мене сльози пішли.