УКР РУС

Срна і Беланда увійшли у дрім-тім Ліги Європи-2016/17

16 вересня 2016 Читать на русском

Видання Squawka склало свою команду мрії з гравців команд, які грають у Лізі Європи-2016/17.

Команди могли бути представлені лише 1 гравцем.

Відзначимо, що до топ-11 увійшли захисник "Шахтаря" Даріо Срна та хавбек "Динамо", який виступає у оренді в "Ніцці", Юнес Беланда.

"Досі сильний у свої 34 роки, екс-гравець збірної Хорватії є одним з найбільш стабільних і блискучо-атакувальних фулбеків турніру. Срна є вкрай небезпечним на своєму фланзі в атаці і забезпечує своїх партнерів великою кількістю якісних кросів і проникних передач. Срна – неперможний", – зазначає видання.

А так видання характеризує Беланда:

"Втрата "Динамо" може стати прекрасним надбанням "Ніцци". Приїзд Балотеллі до "Ніцци", безперечно, є знаковою подією для клубу, але перехід талановитого Беланда є більш важливим підсиленням. У минулому сезоні Беланда виступав на правах оренди в "Шальке" і мав прекрасні показники: у 15 матчах Бундесліги 17 перехоплень, 19 створених гольових моментів та 2 забиті м'ячі. Його гра елегантна і креативна. Беланда не тільки хитро грає у атаці, але й чудово працює у відборі, забезпечуючи швидке повернення м'яча при втраті"

Дрім-тім Ліги Європи-2016/17: Де Хеа (МЮ) – Срна ("Шахтар"), ван Дейк ("Саутгемптон"), Ляпорт ("Атлетік"), Конголо ("Фейєнорд") – Банега ("Інтер"), Горецка ("Шальке"), Беланда ("Ніцца") – Беррарді ("Сассуоло"), Бакамбу ("Вільяреал"), Зіеш ("Аякс").

Румунський крадій Іштван. Перші висновки із матчів "Зорі" та "Шахтаря" у Лізі Європи

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях