УКР РУС

Справедлива нічия у Луганську. "Зоря" - "Чорноморець" - 1:1. ВІДЕО

5 квітня 2013 Читать на русском

Луганська "Зоря" у напруженому поєдинку 23 туру УПЛ зіграла внічию з одеським "Чорноморцем".

Нестандартний, п’ятничний поєдинок мали змогу переглянути любителі футболу в останній день робочого тижня. Адже команди продемонстрували цікавий, змістовний футбол та зуміли по разу відзначитися у воротах один одного.

З перших хвилин протистояння господарі поля побігли вперед великими силами. Але "Чорноморець" не збирався сидіти, склавши руки, й почав створювати свої моменти біля воріт луганської команди. На 12 хвилині матчу підопічні Романа Григорчука відкривають рахунок, що не могло влаштовувати ані Юрія Вернидуба, ані гравців його команди.

"Зоря" не опустила руки, й успішно витримавши черговий штурм "моряків", провела красиву атаку, яку влучним ударом завершив Хомченовський. Таким чином, Дмитро відновив рівновагу, і як виявилося у підсумку, допоміг господарям уникнути поразки.

Після перерви команди продовжили грати у силовий, непоступливий футбол, що часто призводило до порушень правил, за які арбітр відразу ж карав. "Чорноморець" діяв більш організовано та небезпечно, проте ближче до завершення поєдинку, "Зоря" відновила ініціативу й створила кілька гольових моментів. Бойова нічия 1:1, мабуть, найкраще відображає ті події, які відбувалися на полі, адже перемога одної із команд була б не дуже справедливим результатом по відношенню до суперника.

"Зоря" - "Чорноморець" - 1:1

Голи: Фонтанелло 12, Хомченовський 34

"Зоря" - "Чорноморець" онлайн трансляція матчу.