УКР РУС

Спостерігаючи за суперниками "Дніпра" та "Шахтаря". Анонс матчів неділі 2 туру Серії А

2 вересня 2012 Читать на русском

Матчі неділі 2-го туру Серії А стартують центральним поєдинком. Третя команда минулої першості "Удінезе" прийматиме чемпіона - "Ювентус". Для нас цей поєдинок особливо цікавий тим, що "бьянконері" є суперником донецького “Шахтаря” у єврокубках. Як, зрештою, "Наполі", що грає о 21:45, є суперником "Дніпра".

“Удінезе” - “Ювентус”

Команда Гвідоліна у попередньому турі поступилася оновленій “Фіорениті” Вінченцо Монтелли. Щоправда, в цій перемозі “Фіалок” неабияка заслуга Стевана Йоветіча, який залишився лідером команди, попри усі трансфери.

А от “Ювентус” стартував впевненою перемогою над “Пармою” і, схоже, має усі підстави сподіватися на черговий Скудетто. Принаймні важко назвати команди, яким під силу конкурувати із “Старою Синьйорою” у боротьбі за цей трофей. От тільки шкода, ще центрфорварда туринцям придбати так і не вдалося.

Ну а щодо “Удінезе”, то фріульцям залишається сподіватися на те, що тренерський талант Гвідоліна та нев'янучий ді Натале вкотре приведуть команду до єврокубків, але... Виснажливих 120 хвилин проти “Браги” та психологічний настрій після не виходу до групового етапу Ліги чемпіонів можуть зіграти із “зебрами” злий жарт. Ну а “Юве” просто зобов'язаний демонструвати чемпіонську гру і брати чергових три очки.

“Інтер” - “Рома”

Поки що важко робити висновки про гру цих команд. “Рома” - з новим тренером, “Інтер” - з дуже оновленим складом. На користь римлян хіба що те, що вони не грали матчу посеред тижня, в той час як на “неррадзурі” чекав виснажливий поєдинок із “Васлуєм”. Та в будь-якому випадку самі імена команд говорять про те, що матч є одним із центральних.

В попередньому турі “Рома” не змогла здобути перемогу в матчі із “Катанією”, а “Інтер” впевнено переміг “Пескару”.

“Сампдорія” - “Сієна”

Вчора “Мілан” здобув перемогу над “Болоньєю”, а в попередньому турі поступився “Сампдорії”. У цьому турі “Сампа” прийматиме аутсайдера Серії А - “Сієну”. І це навіть попри те, що “Сієна” стартувала з нічиєї, але штраф у мінус шість очок не дозволив команді піднятися з 20-го місця. Зважаючи на це, навряд чи генуезцям буде легко у грі із гостями. Тут варто згадати “Аталанту” минулого сезону - поки бергамаски не покинули зону вильоту, вони перемагали ледь не усіх -і лідерів, і аутсайдерів.

“Кальярі” - “Аталанта”

З мінусом стартувала “Аталанта” і цього сезону. Та ще й із поразки у першому турі. Ліквідувати два пункти штрафу “чорно-сині” спробують у виїзній грі із “Кальярі”.

“Лаціо” - “Палермо”

Шалені трансфери Дзампаріні і, відповідно, не зіграність “Паермо”, можуть зіграти на руку “орлам”. Римляни, як і попереднього сезону, свої перемоги вимучують — принаймні так це було у грі з “Аталантою” в попередньому турі.

Словом, робити прогнози на ці непередбачувані команди не станемо, але згадуючи ігри “Орлів” і “розанеро” в минулому сезоні, у цьому матчі може відбутися все, що завгодно.

“Наполі” - “Фіорентина”

Відтепер в Україні до “Наполі” буде прикута особлива увага - як не як суперник “Дніпра”. У другому турі італійської першості у суперника “Дніпра” опонент дуже непростий. Цікаво буде поспостерігати за діями зіграного “Наполі” у протистоянні із “Фіорентиною” Монтелли, яка начебто поки що лише будується, проте вже здобула стартову перемогу із дуже непростим “Удінезе”. То ж чи переграють Кавані та компанія Йоветіча та його команду? Подивимося. За попередніми прогнозами мали б.

Також у понеділок відбудуться матчі “Парма” - “К'єво” та “Катанія” - “Дженоа”.

Андрій Думич