УКР РУС

Спортивний директор Маріуполя Канана: Вихід в ЛЄ присвячуємо пам'яті Володимира Бойка

17 травня 2018 Читать на русском

Спортивний директор Маріуполя Євген Канана прокоментував потрапляння азовців в єврокубки на сезон 2018/2019.

"Так вийшло, що 8 років тому нас з Валерієм Яремченко запросили до Маріуполя. Іллічівець боровся за виживання, але ми не побоялися взяти в команду 15 молодих футболістів з Шахтаря. Шевченко, Ордеця, Гречишкіна, Юрченка, Федотова, Окріашвілі, Будківського... Багато тоді говорили: "Що ви робите?". "Дайте нам рік-два і ця команда буде грати в єврокубках", – відповідав я.

На жаль, тоді нам не вистачило трохи часу, але курс був обраний правильно і більшість тих хлопців зараз успішно грають. Тепер же я безмежно радий, що наша команда, нарешті, вийшла в Лігу Європи. Безмежно радий! Я вдячний футболістам, тренерському штабу, інвесторам. Але найголовніше, здійснилася мрія Володимира Семеновича Бойка! Ми присвячуємо цей успіх світлої пам'яті нашого президента, справжню Людину, відданого вболівальника. Без Володимира Семеновича команди б не було. Це його перемога! Царство йому небесне...", – цитує Канану прес-служба Маріуполя.

Наразі обирається стадіон, на якому будуть проводитись домашні матчі Ліги Європи. Президент клубу Андрій Санін заявляв, що маріупольська арена буде подана як основна.