УКР РУС

Спортінг може бойкотувати фінал Кубка Португалії, два гравці хочуть розірвати контракти після нападу фанів

16 травня 2018 Читать на русском

Спортінг може бойкотувати фінал Кубка Португалії проти Авеша, який запланований на 20 травня через побиття з боку власних фанатів.

Гравці Спортінга після скандального нападу з боку фанатів погрожують не вийти на фінальний матч Кубка Португалії проти Авеша, інформує O Jogo.

Фанати Спортінга жорстоко побили гравців на тренувальній базі

Команда почувається скривдженою та незахищеною, і гравці начебто відмовляються спілкуватись з президентом клубу Бруну де Карвалью. Футболісти Спортінга вважають, що президент, публічно розкритикувавши команду після вильоту з Ліги Європи, є одним з винуватців скандальної ситуації.

Крім цього, Акунья та Баталья збираються розірвати свої контракти з клубом. Агент Баса Доста, Гюнтер Нойхаус, також неоднозначно прокоментував майбутнє свого клієнта: "Я повинен вжити заходів щодо забезпечення безпеки Доста. Якщо Спортінг не може захистити своїх гравців, нам доведеться шукати інші способи".

Тим часом португальська поліція вже затримала 21 підозрюваного у нападі на гравців Спортінга.

Після вильоту з Ліги Європи у Спортінгу розпочався конфлікт між гравцями та президентом клубу Бруну де Карвалью. У відповідь на критику з боку президента футболісти оприлюднили колективну заяву, відкрито виступивши проти де Карвалью. Президент мав намір відсторонити 18 гравців, однак згодом відмовився від такого радикального рішення. Ситуація у клубі загострилась, коли Спортінг програв Марітіму (1:2) та не пробився у Лігу чемпіонів.