УКР РУС

Спокуслива і вже знаменита фанатка "Челсі" пояснила, за ким полювала на матчі "Евертон" – МЮ

5 грудня 2016 Читать на русском

За один день Емілі Рогавскі стала знаменитою на всю Англію, просто потрапивши в об'єктиви телекамер під час недільного матчу АПЛ на "Гудісон парк".

Спочатку дівчина, яка виявилась американкою, заполонила соцмережі, які ніяк не могли зрозуміти, що робить красуня у светрі "Челсі" на матчі "Евертон" – МЮ. А потім Емілі "потрапила" на головний футбольний огляд у Британії Match of the day.

Журналісти британських видань швидко з'ясували, хто вона і що уже знаменита на весь світ фанатка "аристократів" забула в Ліверпулі.

"Я люблю "Челсі" і люблю футбол. Витрачаю всі свої гроші на квитки на матчі, а не одяг. Тому не могла пропустити нагоду відвідати такий матч. Тим паче, що квиток коштував лише 15 фунтів. А ще я дуже хотіла побачити Бастіана Швайнштайгера", – розповіла американка, яка намагається відвідати якомога більше матчів АПЛ.

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу