УКР РУС

"Сподіваюсь, потраплю в заявку на перший же матч": Ігнатенко – про дебютний виклик у збірну і головну силу Уельсу

4 червня 2022 Читать на русском

Хавбек Данило Ігнатенко дуже радий приєднанню до збірної України перед вирішальним матчем за вихід на чемпіонат світу.

"Для мене цей виклик був несподіваним, хоча я дуже довго чекав цього моменту. Це мрія дитинства і я радий, що вона здійснилася. Я майже всіх футболістів тут знаю, зі всіма грав у чемпіонаті України. Грав із хлопцями і в Дніпрі-1, і в Шахтарі.

В Бордо я робив усе, що від мене залежало, в дуже тяжкий для команди час. Я вижав із себе максимум, а судять хай тренери та преса. Зараз будемо конкурувати з футболістами в збірній. Футбол – це такий вид спорту, де двоє хлопців на одній позиції не можуть грати. Це добре, адже за рахунок конкуренції ти стаєш лише сильнішим.

Петраков офіційно викликав у збірну України ще одного гравця – бюрократія ледь не зірвала дебют

Гра проти Шотландії мені дуже сподобалася. Повністю переграли суперника, вони не мали жодного шансу, лише наприкінці. 100-відсоткова перемога України. Уельс – дуже хороший суперник. Ця команда сильна в індивідуальному плані за рахунок окремих гравців. Будуть проблеми, але ми спробуємо їх розібрати на теорії та нейтралізувати.

Сподіваюсь, потраплю в заявку на перший же матч, але це вирішувати тренеру. Хочеться якомога швидше вийти з командою на тренування, я довго чекав цього", – зізнався Ігнатенко в коментарі прес-службі УАФ.

"Я б менше говорив і лише тихо радів": Роман Григорчук – про унікальний момент збірної України і фактор Гарета Бейла