УКР РУС

Спаллетті: До якого рівня опустилась "Рома", якщо радіє поразці з рахунком 0:2

9 березня 2016 Читать на русском

Наставник "Роми" Лучано Спаллетті прокоментував матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти мадридського "Реала".

"Реальність така, що ми програли з рахунком 0:2 в першому та повторному матчі з "Реалом". Мадридці чесно вийшли до наступного раунду Ліги чемпіонів. Такий результат.

Не знаю, що б ще ми могли зробити. Після першого матчу я був упевнений, що ми зможемо скласти конкуренцію "Реалу". Так, ми грали непогано, заслуговуємо на певну похвалу, проте нам потрібно працювати над психологією і рішучістю. У нас є слабкі сторони.

Зазначу також, що не можу бути розслабленим після цього протистояння. Уявіть, до якого рівня ми опустилися, якщо радіємо, що програли з рахунком 0:2. Потрібно прийняти реальність без прикрас і продовжувати працювати, дорога попереду буде ще складнішою. Це неприйнятний результат, ми повинні грати краще.

Психологія багато що вирішує в сучасному футболі. Безумовно, не можна опускати руки після таких результатів. Я не був би здивований, якщо б "Рома" пропустила 7 м'ячів. Таке вже траплялося зі мною та багатьма іншими тренерами.

Ми не додали з точки зору психології, я бачу це. Гравцям не так просто це зрозуміти. Але ментальність багато що вирішує, зміни в головах футболістів можуть багато чого змінити на полі.

Після поразки з рахунком 0:2 ти повинен повертатися в роздягальню зі злістю через невикористані моменти в цих двох матчах", - цитує Спаллетті Football Italia.

Нагадаємо, за підсумками 2 матчів "Рома" поступилась "Реалу" із рахунком 0:4.

До слова, наставник "Реала" Зінедін Зідан також прокоментував цей матч.