УКР РУС

Сопко: Якщо Зоря потрапить у першу шістку, стане головним претендентом на бронзові медалі

27 жовтня 2017 Читать на русском

Екс-гравець Шахтаря, футбольний експерт Олександр Сопко висловлює свою думку щодо боротьби за бронзові медалі УПЛ.

"Вважаю, що бронза буде розіграна в травні наступного року. Зараз точно визначити головного претендента дуже складно. Однак на сьогоднішній день по грі краще за всіх виглядає Зоря. Луганська команда набрала такий хід, що заслуговує зайняти не лише третє, але навіть друге місце.

За кількістю очок хороший заділ має Ворскла. Це може позначитися навесні. До речі, Зорі потрібно ще потрапити в шістку кращих. Якщо луганчани це зроблять, вони як раз і стануть найреальнішими претендентами на бронзу. Про гру команди Юрія Вернидуба я вже говорив, до цього слід додати якісний підбір футболістів і вміння тренера налаштовувати підопічних на поєдинок.

Хочу віддати належне Олімпіку. Ця команда вичавлює більше, ніж дозволяє її ресурс, що говорить про ефективну роботу клубу – одну з найкращих в УПЛ. Колектив під керівництвом Романа Санжара максимально мобілізований, але наскільки цього вистачить, невідомо. Чи ризикує на третє місце опуститися Динамо? Навряд чи. У киян є великий запас – по людям і за потенціалом академії", – цитує Сопка "Команда №1".

Мігунов: У подальшому чемпіонат України буде ще цікавіший, завдання Олімпіка – перша шістка