УКР РУС

Сопко: Шахтар виявився не готовий до агресивної гри Динамо

16 квітня 2018 Читать на русском

Футбольний експерт Олександр Сопко прокоментував перемогу Динамо над Шахтарем (1:0).

Олександр Сопко в інтерв'ю Команда 1 похвалив гру Динамо в поєдинку проти Шахтаря (1:0) та заявив, що "гірникам" не вистачило психологічної готовності до гри з киянами.

"Я думаю, що Шахтарю не вистачило психологічної готовності зіграти центральний матч туру проти головного конкурента на високому рівні. "Гірники" виявилися не готові до Динамо.

Ейфорія від серії переможних матчів в УПЛ, напевно, заколисала Шахтар. Розрив в шість очок теж сприяв певному розслабленню донеччан. Також я не скидаю з рахунків той факт, що більшу частину матчів в чемпіонаті Шахтар грає на половині поля суперника, з великою кількістю моментів і голів. Тут вже попалася в суперники команда, яка показала інший футбол, інший настрій і інше бажання. До цього Шахтар виявився не зовсім готовий.

Всі ці моменти в комплексі призвели до того, що в перші 35 хвилин матчу Динамо виглядало більш агресивно і мобільно. Кияни краще грали в пас, швидше. В результаті системні помилки Шахтаря, які виникли, вплинули на результат, тому що Динамо в цей час встигло забити гол і перебудуватися на гру від оборони. Таке Динамо Шахтарю виявилося обіграти складно", – сказав Сопко.

Символічна збірна 27 туру УПЛ. Версія Футбол 24