УКР РУС

Сон: Ми не можемо цікавитися "Дніпром", якщо Коломойський не хоче його продавати

10 березня 2017 Читать на русском

Знаменитий екс-форвард "Дніпра", успішний французький бізнесмен Едуард Сон прокоментував для "Футбол 24" можливість стати власником дніпровського клубу.

"Я звернувся до своїх друзів, щоб вийти на мера Дніпра. Хотів дізнатися, чи зацікавлене місто в нашій допомозі, чи хоче Коломойський нас почути, які в нього плани на клуб, – розповідає Едуард Сон. – На жаль, у липні не вдалося організувати зустріч із мером.

Зрештою, коли у вересні я прибув в Україну по роботі, то зустрівся із Женею Яровенком, екс-партнером по "Дніпру" і "Кайрату". Ми домовилися провести матч пам’яті Кучеревського – пройшло 10 років, як тренер відійшов від нас. У клубу не було грошей, але це нас не зупинило – організували фінансування, а в жовтні зіграли матч, запросивши київське "Динамо". У цей момент ми знову звернулися до керівництва "Дніпра".

Нам знову ж таки ніхто не відповів. Минуло 2-3 місяці – зв’язку не було. А у січні з’явилася інформація: Едуард Сон хоче взяти "Дніпро". Не заперечуватиму – мені небайдужа доля клубу. Але потрібно розуміти – ми не можемо цікавитися клубом, якщо господар не хоче його продавати. Нам би хотілося почути позицію Коломойського. Поки цього немає – ми не рухаємося далі".

Повна версія інтерв'ю "Футбол 24": "Запрошував "Ротор", але їхати в Росію небезпечно – рекет, бандитизм, убивства". Французькі пригоди Едуарда Сона – бізнесмена, який готовий рятувати "Дніпро"

, а також у Viber