УКР РУС

Сьомін: Уболівальники вимагають відставки після кожної поразки

23 вересня 2012 Читать на русском

Післяматчева прес-конференція головного тренера "Динамо" Юрія Сьоміна.

- За рахунку 1:0 здавалося, що ми вирівняли гру. Нам вдалося зрівняти рахунок. При рахунку 2:1 теж здавалося, що ми можемо знову забити м'яч, але, звичайно, "Шахтар" чудово зіграв в контратакуючих діях і наступними двома голами визначив результат зустрічі.

- Які думки у вас зараз в голові? Чи не збираєтеся подавати у відставку, як того вимагають уболівальники "Динамо"?

- Уболівальники вимагають відставки після кожної поразки. Думаю, що керівництво клубу вирішує питання про те, чи звільняти головного тренера команди.

А поразка завжди залишається поразкою, її потрібно пережити. Нам треба зробити правильні висновки, особливо щодо нашої гри в обороні - не можна допускати тих помилок, які з були допущені нами в двох останніх матчах. Нам потрібно краще тренуватися, а також переосмислити деякі речі. Ось і все.

- Перед початком матчу під час обміну вимпелами капітан вашої команди Олександр Шовковський не подав руки капітану "Шахтаря" Даріо Срні. Ваш коментар?

- Подібні нюанси трапляються, це буває, не треба їх помічати. Сьогодні був хороший матч, гравці гідно поводилися. Може, в даному випадку мало місце якесь непорозуміння, може Шовковський не побачив. Але, в будь-якому випадку, я не можу це коментувати, тому що пропустив цей епізод.

Матч пройшов за правилами, гра була жорсткою, при цьому більш жорсткими (а часом, і жорстокими) були футболісти "Шахтаря". Але все відбувалося в рамках правил. У нас немає ніяких претензій до гравців "Шахтаря". Мені здається, і наші гравці теж гідно пережили цю поразку. Так що не треба нагнітати ситуацію у взаєминах між гравцями "Динамо" і "Шахтаря", тим більше, що ці взаємини - нормальні. У футболі все буває.

- Сьогодні з перших хвилин на поле вийшли Шовковський і Богданов. Це означає, що "Динамо" сьогодні грало дещо експериментальним складом?

- Наш склад експериментальним сьогодні не був. Ви знаєте, що є ліміт на легіонерів, якого необхідно дотримуватися при визначенні списку тих, хто вийде на поле.

Богданов зіграв сьогодні дуже гідно. Він давно просився в стартовий склад своєї грою, своїм ставленням, і тому сьогодні ми йому дали шанс.

- Як прокоментуєте інформацію про те, що Гусєв не хоче продовжувати контракт з "Динамо"?

- Думаю, що це все чутки.

- Бетао, після того, "привіз" другий гол у ворота "Динамо" і потім отримав від вас зауваження, дуже різко відреагував на ваші слова біля бровки поля...

- Ну і добре. Це чудово. Що тут поганого? Не бачу тут ніяких питань. Ви помічаєте робочі питання. Це нормальний, робочий процес, який відповідає атмосфері матчу. Бетао теж нервував.