УКР РУС

Сьомін порадив Шевченку спробувати свої сили у Першій лізі

20 липня 2016 Читать на русском

Екс-наставник київського "Динамо" Юрій Сьомін прокоментував призначення Андрія Шевченка на посаду головного тренера збірної України.

"Шевченко? Все передбачити дуже складно. Добре працювати за спиною головного тренера. Однак потрібно і спробувати свої сили десь – нехай це буде Перша ліга. І так поступово йти далі. Всі великі тренери так починали, і Гвардіола так починав – з другої команди, а потім вже прийшов в основну команду. Тому таким молодим хлопцям потрібна самостійна робота. Вони повинні їхати у Першу лігу, в Прем'єр-лігу, якщо запросять, але головне – досвід роботи.

Так, він – володар "Золотого м'яча", але тренерство має інші особливості роботи. Він ризикує. Тренерська посада – це постійний ризик. Я просто побажаю успіху Шевченку. Він один раз вже відмовився від цієї посади. Це було ще тоді, коли я працював у "Динамо". У 2012 році він відмовився працювати у збірній", – зазначив росіянин.

Шевченко не вміє говорити і доносити свої думки, вся надія на іноземців-помічників, – один із найкращих бомбардирів України

А що ви думаєте з цього приводу? Напишіть у коментарях