УКР РУС

Сьомін: Нічия - закономірний результат

29 червня 2011 Читать на русском

Тренер "Динамо" Юрій Сьомін дав коментар після матчу "Динамо" - "Менісаспор", який завершився з рахунком 0:0.

- Юрію Павловичу, після двох перемог на зборах "Динамо" сьогодні зіграло внічию. Турецький клуб сильний, чи в нашої команди щось не склалося?

- По-перше, ми були сьогодні втомленими. Та й не найкращим чином зіграли в атаці – створили дуже мало моментів попереду, практично не було обіграшів на флангах. Вважаю, нічия сьогодні стала закономірним результатом.

Ми планували, що окремі футболісти проведуть по 70 хвилин у сьогоднішньому матчі, а гравці оборони, зокрема Попов, Діакате та Ель Каддурі, зіграють увесь матч. Ми подивилися, хто в якому стані перебуває, а далі потрібно буде аналізувати, оскільки наближається матч за Суперкубок.

- А наскільки для вас важливий результат у контрольних матчах?

- Результати завжди важливі, передусім, для подальшого розбору гри.

- В одному з епізодів ушкодження отримав Нінкович. Що з ним?

- Гадаю, з Мілошем нічого страшного не сталося. Схоже на просте забиття, але ми не стали ризикувати й відразу його замінили.

- Сьогодні не грали Даніло Сільва та Ярмоленко…

- Данило не грав через мікротравму. Те ж саме стосується і Шовковського. Якщо говорити про Ярмоленка, то він тренувався за індивідуальним графіком. За медичними показниками він був не в змозі виконувати повну тренувальну програму. Із завтрашнього дня він приєднається до загальної групи.

- Як би ви оцінили дебют Аруни?

- На мій погляд, він доволі непогано вийшов на заміну. По-перше, міг забити, по-друге, кілька разів добре зіграв в обороні. Гадаю, він буде в нас бойовою одиницею.

- Сьогодні весь матч на правому фланзі оборони відіграв Ель Каддурі. Це вимушений хід?

- У нас у складі є три флангові захисники – Даніло, Попов та Ель Каддурі. На сьогоднішній момент Горан та Сільва виглядають сильніше за Бадра, але останній, не виключено, надалі може зіграти й на правому фланзі.