УКР РУС

Сьомін: Ми продовжуємо працювати з командою

11 травня 2012 Читать на русском

На післяматчевій прес-конференції головний тренер "Динамо" Юрій Сьомін дав оцінку не тільки матчу з "Таврією" (1:1), а й усього сезону в цілому.

- Два різних тайми - до вилучення і після. До вилучення господарі мали перевагу, здавалося, що вдасться забити ще. Після того, як поле покинув Максим Коваль гра вирівнялася, хоча і в цій ситуації у нас були хороші моменти, щоб подвоїти рахунок. Але, як завжди, пропустили в свої ворота. Напевно, нічия закономірна.

- Чи була у вас зустріч з Ігорем Суркісом? Якщо так, то про що розмовляли?

- Ми зустрічаємося дуже часто. Тим більше, зараз нам необхідно подумати про подальші дії - що робити, які вносити зміни, щоб рухатися далі. Першість "Динамо" закінчило, набравши значно більше очок, ніж в попередні роки, але чемпіонами ми не стали. Відповідно, сезон можна назвати невдалим. Одне можу сказати - ми грали з усіх сил, і чесно. Напевно, після поєдинку з "Шахтарем" ми здали в психологічному плані, і не змогли зняти стрес за гравців.

Але ми продовжуємо працювати, думаємо про те, які зміни внести. У нас є час для того, щоб все зважити, і рухатися далі.

- Тобто, ви залишаєтеся?

- У мене контракт, який діє ще два роки. Тому подібні питання не виникали.

- Як би ви оцінили сезон?

- Я вже сказав, що він вийшов невдалим.

- З точки зору того, що не було ні гри, ні результату, чи повинен був цей сезон завершитися відставкою головного тренера?

- Це спірне питання. Якби не було гри, ми б не набрали таку кількість очок, не відірвалися на 20 залікових балів від "Металіста". Окремі матчі були непоганими, та й необхідно врахувати, що ми програли всього один раз в сезоні.

- Дев'ять гравців "Динамо" викликано до національної збірної. Чи не вплине це на підготовку команди до нового сезону?

- Гравці національної збірної вийдуть з відпустки на десять днів пізніше, ніж інші. У нас заплановано два збори: перший, на якому їх не буде, триватиме десять днів, а на другий вони поїдуть, і будуть готуватися з командою.