УКР РУС

Соколовський: "Шахтар" переможе "Металіст" - 2:0

9 серпня 2014 Читать на русском

Екс-гравець "Шахтаря" Михайло Соколовський не вірить в те, що сьогодні "Металіст" зможе скласти серйозну конкуренцію "гірникам". Ветеран донеччан навіть спрогнозував підсумковий рахунок зустрічі. Зробив він це в інтерв’ю "Футбол 24".

- Не думаю, що "Металіст" здатен створити проблеми "Шахтарю", - каже Михайло Григорович. – "Гірники" як були найсильнішою командою України, так нею і залишаються. Рівень інших команд різко впав: "Дніпра", "Металіста", "Чорноморця". Сьогодні, думаю, "Шахтар" переможе і по якості гри, і по рахунку.

- Так і "Шахтар" у порівняні із минулим сезоном явно не став сильнішим. Проблеми із легіонерами не могли не позначитися на грі команди Мірчі Луческу…

- Так, сильнішим "Шахтар" не став. Але дуже різко впав рівень інших команд, якість гри впала просто катастрофічно. Ось той же "Дніпро" створив півмоменту у грі із "Копенгагеном". Це ганьба. Перевага "Шахтаря" над конкурентами очевидна. Ось і "Динамо" у матчі із "гірниками" не створило жодного моменту. Це ж про щось говорить. Майстерність не компенсуєш тільки бажанням.

- "Динамо" у порівняні із минулим сезоном теж здало?

- Так, здало. В матчі із "Шахтарем" кияни нічого не могли створити, мучилися. Тим не менш, я бачу тільки двох претендентів на золото – "Шахтар" і "Динамо". Це два лідери чемпіонату. Всі інші, як на мене, наіть не цікаві. Це особисто моя думка.

- Ризикнете спрогнозувати рахунок матчу "Шахтар" - "Металіст"?    
 
- 2:0 на користь "Шахтаря".

Розмовляв Гліб Ваколюк