УКР РУС

Соколовський: Карпати для Димінського – іграшка

27 грудня 2017 Читать на русском

Колишній півзахисник Шахтаря Михайло Соколовський підвів підсумки осінньої частини УПЛ та поділився думками стосовно кризи у львівських Карпатах

"Чемпіонської інтриги, на мою думку, вже немає. Шахтар візьме золоті медалі. За якістю футболу "гірники" помітно перевершують киян. Не може Динамо бути вище Шахтаря по малюнку гри. Навесні Шахтар через участь в Лізі чемпіонів, звичайно, ризикує ще втратити очки, але це нічого не дасть "біло-синім" – відставання від лідера збережеться.

Соколовський: В такій збірній України навіть Моурінью був би безсилим

Що стосується інших команд, то їх турнірна доля дійсно непередбачувана. Деякі представники клубів-середняків і аутсайдерів кажуть: ми посилимося. Але де знайти це посилення? Все фактично варяться у власному соку. Ми ж не можемо запросити іспанців та італійців.

Криза в Карпатах? Тут очевидні помилки президента клубу. Мені здається, що для Димінського Карпати як іграшка. Він стільки всього у львівському клубі змінив, про як наслідок – нічого хорошого.

Гудима vs Карпати: мінус 3 очки та трансферний бан. Чи поставлена крапка у справі?

Я б, наприклад, Зайцева ніколи не поставив на чолі Карпат. Потрібно добре вивчати тренера, знати його від А до Я. Зайцев ніколи нічого не досяг. Президент професійного ФК, на мою думку, повинен чітко усвідомити: успішний клуб за два-три роки не побудуєш. Скільки терпіння проявив Рінат Ахметов в Шахтарі? Скільки часу і сил пішло на те, щоб клуб став таким, яким він є зараз? Не менш 10-15 років", – розповів Соколовський zbirna.com.

Димінський оголошений у національний розшук