УКР РУС

Соколовський: Гадаю, арбітраж у Лізі чемпіонів дозволить Фонсеці зосередитись на футболі

19 вересня 2018 Читать на русском

Екс-футболіст "гірників" Михайло Соколовський поділився очікуваннями на матч 1-го туру Ліги чемпіонів між Шахтарем та Хоффенхаймом.

"Шахтар щороку грає на груповому етапі Ліги чемпіонів і виробив чітку стратегію підготовки до турніру. Повірте, тренерський штаб "гірників" знає все до дрібниць – починаючи з фізичної підготовки і закінчуючи психологією. Нічого не вислизне від Паулу Фонсеки і в плані інформації про суперників. Для футболістів матчі Ліги чемпіонів мають особливий статус і особливо накручувати їх не потрібно. У минулих сезонах "гірники" напередодні Ліги чемпіонів блідо проводили поєдинки в УПЛ, але потім феєрично грали, наприклад, проти Барселони.

Шахтар – Хоффенхайм: передматчева прес-конференція Паулу Фонсеки

Головне, щоб Шахтар не пропустив першим у матчі з Хоффенхаймом. Адже німці можуть потім дуже холоднокровно оборонятися. Коли "гірники" відкривають рахунок, у них додається впевненості, настрою, емоцій. Шансів на успіх тоді значно більше, а якщо пропустять...

Чому Фонсека часто говорить про арбітрів в УПЛ? У чемпіонаті України футболісти дозволяють собі чимало провокацій стосовно суперників і навіть арбітрів. А суддям, в свою чергу, не вистачає кваліфікації. Це і виводить тренера з себе. Думаю, арбітраж в Лізі чемпіонів дозволить Паулу Фонсека зосередитися виключно на футболі.

Хоффенхайм – це дуже організована команда. У Бундеслізі Хоффенхайм може обіграти всіх, крім Баварії. Мені здається, для цієї команди кожен поєдинок Ліги чемпіонів – як матч з Баварією. Для "гірників", до речі, не дуже добре, що Хоффенхайм програв в останньому турі чемпіонату Німеччини. Німці захочуть реабілітуватися. Впевнений, гра в Харкові буде бойова, але я ставлю на Шахтар", – цитує Соколовського Команда№1.

Нагадаємо, Шахтар стартує у Лізі чемпіонів матчем проти Хоффенхайма, який відбудеться cьогодні, 19 вересня, початок матчу заплановано на 20:00.

Шахтар – Хоффенхайм: анонс матчу Ліги чемпіонів