УКР РУС

12-річна дівчинка постраждала внаслідок дій фанатів Металіста 1925, – власник Агробізнесу Собуцький

20 червня 2017 Читать на русском

Власник клубу Агробізнес Олег Собуцький прокоментував стан вболівальників, які постраждали внаслідок дій фанатів Металіста 1925 під час фіналу чемпіонату України серед аматорів.

"На сьогодні 12 чоловік знаходяться в лікарнях різних міст України, зокрема у Житомирській області, Волочиську, Києві, Одесі. Постраждала дівчинка віком 12 років, яка була на стадіоні з батьками. Ви бачили, що наших активних фанатів було близько 50 чоловік. Вони себе поводили мирно, лише вигукували різні кричалки на підтримку клубу. Я впевнений, що це не могло спровокувати фанатів Металіста.

Фанати Металіста 1925 наркомани або обкурені, – власник Агробізнесу Собуцький

У мене є інформація, що після матчу, вони ще розбили 2 чи 3 заправки, розбили та пограбували магазин. Поліція не вплинула на них, ці всі бандити та сепаратисти не були затримані. Вони вибили зуб та зламали ніс хлопцеві, кандидатуру якого подали на отримання звання Героя України. Крім того, з їх уст прозвучали нецензурні вислови на адресу України", – розповів Собуцький.

Масове побоїще на "Олімпійському". Як фанати Металіста мстили за розгромну поразку в фіналі чемпіонату України серед аматорів

Металіст 1925 розпочав внутрішнє розслідування стосовно безладів фанатів під час фіналу чемпіонату України серед аматорів

Заява ультрас Металіста 1925 щодо масової бійки і безладів у фіналі чемпіонату України серед аматорів