УКР РУС

Соболь: Вже обговорив із партнерами жеребкування Ліги націй

6 лютого 2018 Читать на русском

Лівий захисник збірної України та празької Славії Едуард Соболь, права на якого належать Шахтарю, прокоментував майбутні матчі національної команди проти збірної Чехії.

Жереб звів збірні України, Чехії та Словаччини в одній групі нового турніру під егідою УЄФА Ліги націй. Найсильніший український легіонер у чеському футболі розповів про свої враження в коментарі офіційному сайту ФФУ.

"У нашій групі Ліги націй всі суперники рівні. Тому вже зараз готовий припустити, що матчі проти Словаччини й Чехії будуть цікавими. У складі Славії є кілька футболістів із лав обох суперників. Звісно, ми вже встигли обговорити жеребкування, але без будь-якої конкретики.

Ліга націй УЄФА: суть, формат, користь для України та зв'язок з чемпіонатом Європи

Кожен буде хотіти виграти групу. Впевнений, зможе це й збірна України. Якщо буду потрібний тренерському штабу, віддам усі сили для того, аби команда потрапила до фінальної частини Євро-2020. Наші вболівальники заслуговують на це", – резюмував Соболь.

Український оборонець у сезоні 2017/18 вже провів за Славію 20 матчів у всіх турнірах і відзначився одним забитим м'ячем.

Ліга націй УЄФА: розклад матчів