УКР РУС

Соболь та Маліновський можуть прибути у збірну України із запізненням

17 травня 2018 Читать на русском

Захисник Славії Едуард Соболь та хавбек Генка Руслан Маліновський можуть не прибути у збірну України 23 травня в день початку підготовки до товариських матчів проти Марокко та Албанії.

Хавбек Генка Руслан Маліновський може прибути у збірну України із запізненням. "Синьо-жовті" зберуться 23 травня, а 27 травня у Генка вирішальний матч за право участі у Лізі Європи 2018/19, повідомляє Команда №1.

Також пізніше у збірну України може приїхати захисник Славії Едуард Соболь. Празький клуб 26 травня зіграє заключний матч чемпіонату Чехії проти Тепліце. Проте Соболь налаштований прибути у збірну України вчасно.

Україна зберегла позиції в оновленому рейтингу ФІФА

"З огляду на те, що наш наставник в останній місяць не випускає мене на поле, після найближчого поєдинку Славії в чемпіонаті спробую відпроситися у нього, щоб вчасно приїхати в розташування збірної України, оскільки зараз робота в національній команді виходить, можна сказати, на фінішну пряму перед офіційними матчами в Лізі націй.

Хочу бути на очах у тренерів збірної", – цитує Соболя Команда №1.

Нещодавно Соболь заявив, що готовий повернутися у Шахтар, оскільки втратив місце у складі Славії, у складі якої став переможцем Кубка Чехії.

Нагадаємо, у травні-червні команда Шевченка проведе товариські матчі проти Марокко та Албанії. Матчі, швидше за все, пройдуть 31 травня та 3 червня.