УКР РУС

Соболь: Радий, що опинився у Славії, а не в Туреччині

25 вересня 2017 Читать на русском

Захисник Славії Едуард Соболь, права на якого належать Шахтарю, розповів, що у нього були й інші варіанти продовження кар'єри.

"Коли підписав новий контракт з Шахтарем, то розраховував, що поїду на збори, але весь час тренувався з дублем і шукав варіант з орендою. Хотілося б закріпитися в донецькому клубі, але поки Фонсека не бачить мене в команді. Було трохи прикро, адже думаю, що заслуговував як мінімум поїхати на збори, а потім би вже тренер приймав рішення. Не можу засуджувати рішення Фонсеки і не хочу сидіти, чекаючи свого шансу. Хочеться грати.

Вернидуб мені особисто не пропонував повернутися, але вже під кінець думав з ним зв'язуватися, а потім з'явився варіант з Славією. Дуже радий, що опинився в цій команді. За Фенербахче не знаю, наче були розмови тільки про оренду, а Бешикташ хотів викупити мій контракт.

В принципі, хотів спробувати себе в Туреччині, але радий, що опинився в Славії, а не там. Для молодого футболіста грати в Європі краще і престижніше", – розповів Соболь в програмі "Профутбол".

Славія з Ротанем та Соболем втратила перемогу над Зліном