УКР РУС

Соболь: Сезон 2017/18 проведу в Славії, а там побачимо

9 серпня 2017 Читать на русском

Захисник збірної України Едуард Соболь прокоментував інформацію про свій перехід до чеської Славії.

Офіційний сайт Славії поки що не повідомив про перехід Соболя, проте сам Едуард розповів, що у сезоні 2017/18 виступатиме за команду з Праги. Нагадаємо, раніше Соболь пройшов медогляд у Славії.

"Сезон 2017/18 проведу в Славії, а там побачимо. Право викупу у Славії відсутнє, оскільки Шахтар не пішов на такі умови.

Дуже хочеться грати і прогресувати, тому докладу всіх зусиль, щоб зарекомендувати себе з найкращого боку і допомогти команді не тільки в чемпіонаті Чехії, але і на міжнародній арені, де у неї є хороший шанс пробитися в груповий раунд Ліги чемпіонів. До того ж не за горами і матчі відбіркового турніру ЧС-2018, до яких хотілося б підійти в повній бойовій готовності, щоб привернути увагу наставників збірної України.

Хотілося до Європи, адже в Україні я вже три роки виступав в оренді. Не секрет, що рівень нашого чемпіонату помітно знизився, тому було величезне бажання спробувати свої сили в новій першості. Сподіваюся, у Славії у мене все вийде.

Ротань дещо розповів, допомагає мені освоїтись. Він відзначив, що команда у Славії зібралась сильна і є всі можливості для росту. Я вже і сам це відчув на першому тренуванні.

Було б добре пробитися у груповий турнір Ліги чемпіонів, а зіграти проти Шахтаря було б взагалі чудово. Але не будемо забігати наперед", – розповів Соболь в інтерв'ю "Команда №1".

Нагадаємо, у складі Славії виступає Руслан Ротань, який вже дебютував в чемпіонаті Чехії та допоміг Славії вийти у раунд плей-офф Ліги чемпіонів, у якому чеський клуб зіграє проти АПОЕЛа.